Despre Fastener Limited

Fastener Limited SRL a fost înființată în 1991, ca o afacere de familie, urmând a-și începe activitatea de comercializare a șuruburilor sub numele Fastener Limited din anul 2004. Compania a crescut dintr-un mic garaj de 16 m2, într-un teren de 8.000 m2, si depozite de 1.800 m2.
La acea vreme, fondatorul companiei, Árpád Bandi, lucra ca lăcătuș mecanic într-o fabrică de utilaje, unde și-a dat seama cât era de dificil obținerea șuruburilor și elementelor de fixare pentru diferite industrii. Familia de patru persoane s-a reunit, a transformat garajul de acasă în depozit și au început noul lor proiect cu mare entuziasm.

Scopul nostru este de a furniza partenerilor noștrii elementele de fixare de care au nevoie, la cele mai bune prețuri disponibile, în cel mai scurt timp posibil. Avem aproape 130.000 de produse standardizate după STAS / DIN / ISO / UNI din stoc sau la comandă (șuruburi metrice cu cap hexagonal, cu cap cilindric și locaș hexagonal, șuruburi cu cap inecat, piulițe, șaibe, bolțuri, tije filetate, cuie pentru construcții, cuie pentru beton, șuruburi pentru lemn, șuruburi cu placă, nituri, dibluri, nituri pop, produse pentru construcții, ) scule așchietoare, scule de mână, lanțuri, cabluri și accesorii, discuri abrasive, electrozi. Oferim, de asemenea, fabricarea de piese speciale șuruburi, piulițe, șaibe, nituri și componente speciale pe bază de desene tehnice sau mostre, in grupa de calitate 5. 8, 8.8, 10.9, 12.9, din materiale precum oțel, oțel inoxidabil A2 și A4, cupru și alamă, titan, plastic, aluminiu, acoperiri cum ar fi zincat, galvanizat, galvanizat la cald, natur, fosfatat, fulgi de zinc, etc.

Sediul central și centrul logistic al companiei se află în județul Mureș, în comuna Sâncraiu de Mureș, pe strada Sălciilor, nr. 17 C, de unde asigurăm livrări 24 de ore din 24 direct din depozitul nostru, folosind vehicule proprii și servicii de curierat rapide.

Pentru a ne atinge obiectivele, ne extindem în mod constant gama de produse: pe lângă elemente de fixare autosertizabile și sudabile cu descărcarea condensatorilor, comercializăm și șuruburi, articole de fixare panouri solare precum și sisteme, structuri de montaj solar.

Suporturile de montare pentru panourile solare nu primesc de obicei multă atenție, ci mai degrabă se acordă prioritate tipurilor de panouri solare și invertoare. Cu toate acestea, elementele de montare joacă, de asemenea, un rol important, deoarece fără ele nu se poate obține un panou solar durabil și fiabil. Sistemul de montare garantează că sistemul instalat pe sol sau pe acoperișul casei va menține panourile solare la fel de stabile ca întotdeauna, timp de zeci de ani.

Pentru orice întrebări ați avea, nu ezitați să contactați echipa noastră de experți în vânzări.

  • Șuruburi
  • Piulițe
  • Șaibe
  • Știfuri și Pene
  • Mânere
  • Cleme, Legături de Cabluri
  • Dibluri
  • Nituri
  • Unelte
  • Diverse
Contact Produse

18

experiență de peste 18 ani

3.108

peste 3.000 de clienți activi

39.000.000

peste 39.000.000 articole vândute în 2021

14.000

peste 14.000 comenzi procesate în 2021

ECHIPA NOASTRĂ